Όροι Φιλοξενίας

Σκοπός του server είναι να φιλοξενήσει ιστοσελίδες, με περιεχόμενο που κινείται στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό/ελευθεριακό χώρο, από συλλογικότητες ,κατειλημμένους χώρους,στέκια και άτομα.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο server για την προώθηση ή φιλοξενία φασιστικού, ή (φυλετικού/έμφυλου/σεξουαλικού/κοινωνικού) ρατσιστικού περιεχομένου.

Δεν δεχόμαστε να φιλοξενήσουμε σελίδες κομμάτων, κομματικών παρατάξεων/νεολαιών, θεσμικών οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.) κτλ. ούτε σελίδες με στόχο το κέρδος καθώς και σελίδες που περιέχουν θρησκευτική προπαγάνδα.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το υλικό και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που φιλοξενούνται στον server μας.

Αρχεία που υπόκεινται σε copyright προτιμάμε να μην ανεβούν στον server , τόσο για ζήτημα ασφάλειας και συνέχισης ύπαρξης του server αλλά και για το θέμα της κουλτούρας που αυτά κουβαλάνε μιας και δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται προώθηση εμπορικά προϊόντα. Ακόμα και για αρχεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε άλλους χώρους χωρίς τέτοιους περιορισμούς και χωρίς να τίθεται ζήτημα ασφάλειας.

Δεν ελέγχουμε και δεν τροποποιούμε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων σας.

Παρόλα αυτά αν υποπέσει κάτι στην αντίληψη μας το οποίο αντίκειται στους κανόνες έχουμε κάθε δικαίωμα για την παύση της φιλοξενίας ή παροχής υπηρεσιών . Προφανώς δεν λειτουργούμε σαν εταιρία και θα έρθουμε σε επικοινωνία πριν από κάτι τέτοιο.

Για οτιδήποτε μπορείτε να επικοινωνήσετε στο support(at)squat.gr

Για να δημιουργήσετε ένα νέο blog κάντε κλικ εδώ